Ingrediënten

Voor 4 personen  
  • 4 varkenshaasjes
  • 2 citroenen
  • 150 gr paneermeel
  • 200 gr pastinaak
  • 500 gr wortelen
  • 600 gr aardappelen
  • 1 rode ui
  • 2 el olijfolie
  • 1 el verse tijm

Bereiden

Bereidingstijd: 60 min. (+60 min. wachttijd)
 

Aardappels in partjes snijden. En in bakplaat met bakpapier leggen, 20 min bakken op 200°C. Pastinaak, wortelen en ui schoonmaken en in dikke plakken snijden. Bij de aardappelen leggen en op smaak brengen met olijfolie, peper, zout en tijm. Dit 10 minuten bakken in de oven.

Citroen raspen boven een bakje. Grote hoeveelheid peper, zout en paneermeel er door heen mengen. Het mengsel aanbrengen op varkensfilet. En in oven meebakken, 20 minuten op 175°C, tot binnenkant een temperatuur van op 67°C bereikt.