Ingrediënten

Voor 4 personen  
  • 800 g varkenslende
  • 5 g simply spices (4 smaken)
  • 200 g fregola
  • 4 dl kippenbouillon
  • 15 g verse kruien ( basilicum, sinaasappeltijm, salie, dragon)
  • 1 dl olijfolie

Bereiden

Bereidingstijd: 30 min.
 

Snijd het varkensvlees in blokjes van 2x2 cm en verdeel het in 4 bakjes. Geef ze ieder een smaak van de Simply Spices melange en rijg ze vervolgens aan een spies.
Grill de vleesspiezen 5 minuten op direct vuur (180 graden) zodat het vlees van binnen nog lekker sappig is.

Doe olijfolie in de braadpan, doe de fregola in de pan en voeg er in 2 delen bouillon aan toe. Laat het 10 minuten zachtjes koken. Snijd de vers gehakte kruiden in kleine stukjes en meng ze met de fregola. Serveer de spiesjes met de fregola en vers afgebakken brood.