Kruidenfeest

Dagelijks strooien de varkenshouders een door ons ontwikkelde kruidenmix naar de varkens. Op het moment dat de kruidenmix in de hokken wordt gestrooid, staan de varkens al met smart te wachten op de boer. De varkens gaan op de geur van de kruiden af en zoeken al wroetend het lekkerste uit de mix. De varkens worden telkens weer geprikkeld door de intense geur van de kruiden want ze ruiken immers wel 50x beter dan een mens.
Lees verder

Gezonde kruiden

De door ons uitgekozen kruiden zijn niet alleen heel lekker maar hebben ook bepaalde gezondheidseffecten. We hebben een aantal ingrediënten van deze kruidenmix gespecificeerd, de rest is een geheimpje tussen de varkens en ons.   
Lees verder

Varken

De gezondheid van de varkens staat centraal bij onze varkenshouders. Voor ons werkt een club van varkenshouders die goed samenwerkt. Alle Friberne varkens zijn afkomstig van deze varkenshouders. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer de varkens gezond zijn, het welzijn van de dieren beter is en het vlees lekkerder van smaak.
Lees verder

Boeren

Het Friberne vlees wordt geproduceerd door ondernemers met hart voor hun dieren, hart voor de samenleving en hart voor elkaar. Echte varkenshouders met veel aandacht voor vakmanschap. Familiebedrijven waarin de varkens nog centraal staan, maar waar de varkenshouder zich ten volle bewust is dat hij voedselproducent is.  
Lees verder