Missie

Friberne wil de verbinding maken tussen de genietende bewuste consument en varkenshouders die werken aan eerlijk en lekkerder vlees. Dit door op een geborgde, gezonde, bewuste en duurzame manier varkens te houden met oog voor dier en omgeving.

Visie

Als vleesmerk voelen we een verantwoording voor de gehele keten. We werken dan ook alleen samen met bedrijven die oog hebben voor zowel dierwelzijn, milieu en maatschappij. Hierin maken we telkens weer een bewuste keuze. Zo kunnen wij met een gerust hart achter onze producten staan. Continu doorontwikkelen op gebied van dierwelzijn, milieu en maatschappij. En toch rekening houden dat het economisch haalbaar en verantwoord is. We proberen dit zo transparant mogelijk te realiseren. De laatste ontwikkelingen worden op de site geplaatst, voor specifieke informatie kan er altijd contact worden opgenomen.

Onze roots ligt in Friesland. Friberne wordt steeds beter bereikbaar in de rest van Nederland. We hopen steeds meer mensen te kunnen laten genieten van dit heerlijke en verantwoorde stukje vlees dat echt lekker anders smaakt.