Het Friberne vlees wordt geproduceerd door ondernemers met hart voor hun dieren, hart voor de samenleving en hart voor elkaar. Echte varkenshouders met veel aandacht voor vakmanschap. Familiebedrijven waarin de varkens nog centraal staan, maar waar de varkenshouder zich ten volle bewust is dat hij voedselproducent is. Alle zorg en aandacht voor de varkens vertaalt zich in het eindproduct: varkensvlees. Onze varkenshouders zijn betrokken bij hun eigen bedrijven, maar werken ook intensief samen met collega’s. Dat is efficiënter, waardoor er meer tijd overblijft om aandacht te geven aan de varkens. Goede zorg betekent ook dat de arbeidsefficiëntie niet doorslaat.  Kom hier meer te weten over al onze varkenshouders, ze vertellen allemaal graag iets over hun familie en boerderij. 

 

Familie Smit

"Ons motto is: als je goed voor je beesten zorgt, zorgen de beesten goed voor je. "
Lees verder

Familie Willigenburg

"De varkens zijn dol op de kruiden die ze krijgen en dit alles maakt dat we met plezier deze varkens verzorgen. "
Lees verder

Familie Oort

"Wij vinden het geweldig dat alles in overleg wordt gedaan met als gezamenlijk doel een zo'n mooi mogelijke big te maken die uitgroeit tot een mooi vleesvarken. Die de prijs krijgt die het ook verdient. "
Lees verder

Familie Beltman en familie Walvoort

"De maatschap Beltman-Walvoort wordt gerund door 2 gezinnen, door Rik en Jolanda Walvoort en Ab en Hendrika Beltman. Meneer en mevrouw Beltman zijn hun pensiongerechtigde leeftijd al ruim overschreden, maar beleven nog steeds veel plezier in het zien opgroeien van hun biggen. "
Lees verder

Familie van Sambeek

"Friberne is voor ons de ideale manier om het goede gevoel te krijgen waar je het allemaal voor doet. "
Lees verder